• Verzekerd verzonden
  • +31 651278301

Onderhoud & Service

Onderhoud & Service

Rimskys-Horns werkt alleen met originele hoornonderdelen van het betreffende te repareren merk.

Om een zo afgewogen mogelijk prijs-kwaliteits beeld te laten ontstaan wordt er altijd in overleg met de klant goed gecommuniceerd.

Op aanvraag zijn kosten indicaties voor kleine of volledige onderhoudsbeurten te krijgen.

Dit verschilt per instrument aangezien deze niet allen in dezelfde staat /conditie verkeren.

Bij aankoop van een gebruikt instrument zit er altijd een bepaalde mate van garantie bij, mits het instrument goed en redelijkerwijs behandeld is / wordt. 

Bij aankoop van een nieuw instrument zitten er natuurlijk de garanties conform de bepalingen van de betreffende fabriek bij.

Bent u geiinteresseerd in een of meerdere hoorns en bent u niet in de gelegenheid naar Soest te komen dan komen wij desgevraagd (natuurlijk geheel vrijblijvend) naar u toe.

Wat is ultrasoon?

Ultrasoon reinigen wordt gedaan door een ultrasoon machine die gebruik maakt van hoge trillingen die worden opgewekt met een Piëzo-element. Door deze trillingen (vibraties) ontstaat er een trek- en drukspanning. Hierdoor ontstaan er in het ultrasoonbad vacuümbellen, ook wel het cavitatie-effect genoemd. Het reinigingsmiddel in het bad weekt de verontreiniging vervolgens los van het instrument of onderdeel.

De combinatie van een geschikt reinigingsmiddel en het imploderen van de vacuümbellen zorgen voor een perfect gereinigd product. Daarnaast worden ook moeilijk bereikbare oppervlakken met deze reinigingsmethode moeiteloos schoon.

Nadat uw instrument in het ultrasoon bad is geweest, is het van binnen en buiten volledig gereinigd. Dit is vooral een voordeel voor ventiel- en cilinderwerk. Alle kalkaanslag is verwijderd.

Beleid Coronavirus:

– Instrumenten testen is mogelijk op afspraak. Alle aangespeelde instrumenten worden direct weer gereinigd voor een volgende bezoeker.

– Reparatie / onderhoud is mogelijk, u kunt uw hoorn komen afgeven en krijgt desgewenst een lekker kopje koffie op 1,5 meter.

– U kunt uw benodigdheden bestellen in onze webshop.

Om open te kunnen blijven, willen wij u vragen zich aan de richtlijnen van de RIVM te houden:

– Minimaal 1,5 meter afstand houden
– Hoesten of niezen in de elleboog.
– Kom zo mogelijk alleen of met maximaal 2 personen                                                                                                                                                                 – Geen handenschudden, maar ik begroet u graag met een elleboog !